Cart

Pijpreinigingsslangen 15m - Lavor-Adapter

€ 24,90

* incl. 21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260551583247

[NUTTIG] Onze buisreinigingsslang is speciaal ontworpen voor het reinigen van slangen. De meegeleverde adapter ondersteunt het gebruik van deze reinigingsslang in combinatie met een hogedrukreiniger, waardoor de slang veelzijdig inzetbaar is. Verhelp kleine problemen eenvoudig zelf, aangezien loodgieterswerk duur en tijdrovend kan zijn.

[UNIVERSEEL] Dankzij de meegeleverde adapter met bajonetsluiting, de snelkoppeling, M22-buitendraad, binnendraad, enz. is deze buisreinigingsset geschikt voor gebruik met alle gangbare hogedrukreinigers.

[MILIEUVRIENDELIJK] Met deze slang van AREBOS reinigt u zonder chemicaliën en alleen met water. Zet uw reinigingswerkzaamheden voort met een goed en schoon geweten.

[KRACHTIGE REINIGINGSPRESTATIES] De buisreiniger heeft een maximale werkdruk van 160 bar, waardoor u zelfs ernstige verstoppingen (veroorzaakt door bijvoorbeeld toiletpapier, gebladerte enz.) of vet (veroorzaakt door bijvoorbeeld keukenafval) betrouwbaar kunt verwijderen.

[EXTREEM WENDBAAR] De slang is bijzonder flexibel, uiterst wendbaar, zeer licht en wrijvingsarm! De gebruiker kan zich ongehinderd bewegen omdat de slang niet draait en hij zich niet hoeft te buigen of te bevuilen om een ononderbroken waterstroom te garanderen.
AREBOS Buisreinigingsslang 15 m

Met de buisreinigingsslangen van AREBOS kunt u snel en eenvoudig buizen, pijpen en leidingen reinigen. De dopmoer vergemakkelijkt de aansluiting op een waterkraan. Directe aansluiting op het pistool van een hogedrukreiniger met behulp van de adapter is echter efficiënter.

Vanwege de sproeikoppen aan de achterkant, trekt de slang zichzelf autonoom de buis in. Het reinigen is bijzonder milieuvriendelijk, aangezien het uitsluitend met water en zonder gebruik van chemicaliën gebeurt.


Krachtige reinigingsprestaties
Een werkdruk van 160 bar en een slanglengte van 15 m zorgen ervoor dat u elk punt in de buis, pijp of leiding kunt bereiken. Met deze buisreinigingsslang van AREBOS verwijdert u moeiteloos hardnekkige verontreinigingen.


Handige sproeikop
De druk van de 3 naar achter gerichte stralen van de sproeikop zorgt voor een betrouwbare verwijdering van vuil. De druk van de sproeikop zorgt ervoor dat de slang door de buis wordt geduwd. Een handig accessoire voor een efficiënte buisreiniging!


Aansluiting op een pistool of apparaat
Geschikt voor aansluiting op een waterkraan of op een hogedrukreiniger door middel van de meegeleverde adapter. Het is echter efficiënter om de slang met behulp van de adapter rechtstreeks aan te sluiten op het pistool van een hogedrukreiniger.


Milieuvriendelijk
Door uw rioolbuizen snel schoon te maken, bespaart u water en beschermt u het milieu. Voor het verhelpen van verstopping is alleen water nodig – en geen chemicaliën!


Beste prijs-kwaliteitverhouding
Bespaar geld – vergeet dure loodgietersrekeningen en haal nu deze goedkope buisreinigingsslang in huis. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding en solide vakmanschap!


Toepassingen
Reinigen van afvoerleidingen, rioolbuizen, afvoerleidingen en goten. Perfect voor het reinigen van kasseien en bestrating, voor het reinigen van tuinapparatuur en buitenmeubels, voor het behandelen van bosbomen met parasiticiden en voor het reinigen van motorfietsen en auto's. Bespaar geld en moeite.


Geschikt voor de volgende merken:
Kärcher, Top Craft, King Craft, Aldi, Eurom,
alle modellen hogedrukreinigers en spuitpistolen met M22x1,5mm-buitendraad.


Antiknikbescherming
De flexibele buisreinigingsslang is voorzien van een handige antiknikbescherming, die ophoping van water voorkomt. De slang is bijzonder flexibel en uiterst wendbaar.


Dit AREBOS buisreinigingsapparaat met boor- en snijkop zou wel eens het apparaat kunnen zijn dat u zoekt!

De leveringsomvang van deze krachtige buisreiniger omvat spoelen van verschillende afmetingen en een uitgebreide set boorkoppen, waarmee u leidingen mechanisch kunt reinigen en verstoppingen eenvoudig kunt verwijderen. De afvoerreiniger is geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik.

SKU
4260551583247
Gewicht
1.48 kgs
Kleur
Zwart
Leveringsomvang

1x pijpreinigingsslang
1x adapter

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Speciale Kenmerken
  • met Lavor-aansluiting
Adapter
Bajonetaansluiting
Brand
Arebos
Verbinding
geschikt voor Lavor hogedrukreiniger
Slangdiameter
9 mm
Lengte
15 m
Materiaal Slang
kunststof
Materiaal Slangaansluiting
kunststof
Modelnaam
AR-HE-RRS-15-Lavor
Aantal Pakketten
1
Bedrijfsdruk Max.
160 Bar
Watertemperatuur Max.
60 °C
Productfamilie
Pipe Cleaning Hose
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?