Cart

Taal

Valuta

Konvektor 2000 W Mica Schwarz

€ 72,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4252023107396
Product Image

THERMOSTAATREGELING VOOR HOOG COMFORT & LAAG ENERGIEVERBRUIK
De heat wave heater verwarmt nu de ruimte tot de vooraf ingestelde temperatuur is bereikt en schakelt dan automatisch uit. Zodra opnieuw moet worden verwarmd, start de verwarming automatisch weer op, zodat de kamertemperatuur constant blijft. Dit proces is bijzonder efficiënt en energiebesparend, omdat de verwarming slechts zoveel verwarmt als nodig is om een comfortabele, behaaglijke warmte te bieden.

Product Image 2

EFFICIËNTE VERWARMINGSTECHNOLOGIE MET MICA PLATEN
De 3-laagse mica verwarmingsplaten van natuurlijk mica erts genereren in zeer korte tijd een aangename infrarood stralingswarmte, die in tegenstelling tot conventionele stralers niet slechts uit één richting maar tegelijkertijd zowel naar voren als naar achteren wordt uitgestraald. Een ander voordeel van de hoogwaardige mica verwarmingselementen is dat ze over het hele oppervlak gelijkmatig worden verwarmd. De intensieve stralingswarmte wordt over het hele oppervlak opgewekt, zonder vermogensverlies en zonder zuurstofverbruik.

Product Image 3

EENVOUDIGE BEDIENING
Met de afstandsbediening en op het intuïtieve bedieningspaneel kunt u snel en eenvoudig 2 verwarmingsniveaus (1.200 watt en 2.000 watt) selecteren. De huidige kamertemperatuur wordt altijd weergegeven op het LCD-scherm. Om het verwarmingsvermogen van de convector optimaal af te stemmen op uw kamertemperatuur, heeft hij een intelligente temperatuurregeling via een thermostaat.

Product Image 4

VEILIGHEID VOOROP
Voor een veilige verwarmingswerking is de heat wave heater voorzien van een oververhittingsbeveiliging die het toestel automatisch uitschakelt als er gevaar voor warmteaccumulatie bestaat. De robuuste verwarming is ook optimaal beschermd tegen per ongeluk omstoten, bijvoorbeeld door huisdieren, onvoorzichtige gasten of ravottende kinderen, want de geïntegreerde kantelschakelaar schakelt de convector onmiddellijk uit als deze in een schuine stand komt.

Product Image 5

TIMER FUNCTIE
De praktische 24-uurs timer van de comfortverwarming is even handig als energiebesparend. Indien gewenst kan het apparaat na een instelbare tijd (1-24 uur) volledig automatisch worden in- of uitgeschakeld. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de verwarming in de slaapkamer automatisch wordt uitgeschakeld nadat u in slaap bent gevallen. Of u kunt de keuken 's ochtends voorverwarmen, zodat u van uw koffie kunt genieten terwijl deze nog warm is.

Product Image 6

OPROLBAAR EN GEMAKKELIJK TE VERVOEREN
Dankzij de compacte afmetingen, de geïntegreerde lichtlopende wielen en de praktische handgrepen kan onze heat wave heater snel en gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte worden verplaatst of gedragen. Zo blijft u flexibel en kunt u hem gebruiken op kantoor, in woonkamers en bedrijfsruimten of bijvoorbeeld in de wellnessruimte. De geïntegreerde kabelopwikkeling houdt de boel netjes tijdens transport en opslag en voorkomt struikelgevaar.

SKU
4252023107396
Gewicht
2,555.00 kgs
Kleur
Zwart
Leveringsomvang

1x convector
1x afstandsbediening
2x voeten
4x wielen
6x schroeven (voor standaard)
1x handleiding

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Inbegrepen Apparatuur
Afstandsbediening
Woonkamer
Slaapkamer, kinderkamer, woonkamer ect.
Geschiktheidsgebied
Binnen
Timerfunctie
Ja
Brand
Arebos
Kabellengte
1.2 m
Controle Methode
Afstandsbediening
Frequentie
50 Hz
Verwarmingsniveaus
1200 W / 2000 W
Hoogte
66 cm
Lengte
64 cm
Materiaal
Materiaal behuizing: staal / Materiaal verwarming: mica platen / Materiaal voeten: kunststof
Materiaal Behuizing
Staal
Modelnaam
AR-HE-MKV2000B
Aantal Pakketten
1
Aantal Snelheidsniveaus
2
Bedrijfsmodus
Elektriciteit
Stroom
2000 W
IP - Beschermingsklasse
I
Geschikte Kamergrootte
60 m³
Temperatuur Max.
35 °C
Temperatuur Min.
15 °C
Thermostaat
Ja
Timerfunctie
24 h
Soort Montage
Kan rechtop worden geïnstalleerd
Beschermende Functies
Bescherming tegen kantelen en oververhitting
Type Verwarmingssysteem
Verborgen verwarmingselement
Spanning
220 - 240 V
Breedte
26 cm
Productfamilie
Electric Heater
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?