Cart

Stralingsverwarming

← Verwarmingsapparatuur
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Terrasstraler 1500W incl. LED
  Vanaf € 131,90
  Toon Artikel
 2. Warmestraler 2000W incl. Statief
  Vanaf € 99,90
  Toon Artikel
 3. Terrasverwarming Premium 2000 W
  Vanaf € 114,90
  Toon Artikel
 4. Warmestraler 2500 W incl. Statief
  Vanaf € 86,90
  Toon Artikel
 5. Warmestraler 2000W
  Vanaf € 126,90
  Toon Artikel
 6. Terrasverwarming 2000 W incl. afstandsbediening
  Vanaf € 87,90
  Toon Artikel
 7. Warmestaler 2500W met Statief
  Vanaf € 79,90
  Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vrijstaande straalkachels zijn een praktische oplossing om op koudere dagen comfortabel buiten te zitten en te genieten van aangename warmte. Er zijn verschillende modellen op de markt die in verschillende opzichten van elkaar verschillen.

Ten eerste zijn er verschillen in de warmteafgifte van de vrijstaande straalkachels. Sommige modellen bieden bijvoorbeeld een lage warmteafgifte van 1500 watt, terwijl andere krachtigere versies hebben met een warmteafgifte tot 3000 watt. Het juiste model kan gekozen worden afhankelijk van de grootte van het te verwarmen gebied en de individuele vereisten.

Er is ook een grote variatie in design en kleur. Vrijstaande straalkachels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat ze perfect passen in de bestaande sfeer. Of ze nu gemaakt zijn van roestvrij staal, aluminium of met een gepoedercoat oppervlak - er is voor elk wat wils.

Een ander onderscheidend kenmerk is de afstandsbediening. Terwijl sommige vrijstaande straalkachels handmatig worden bediend, bieden andere modellen het gemak van een afstandsbediening. Hiermee kun je gemakkelijk de warmte-intensiteit regelen zonder op te hoeven staan.

Samenvattend kan gezegd worden dat vrijstaande donkerstralers een praktische en veelzijdige manier zijn om buiten voor behaaglijke warmte te zorgen. Met verschillende modellen, warmte-intensiteiten, kleuren en optionele afstandsbediening is er voor elke behoefte en smaak een geschikt apparaat beschikbaar.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?