Cart

Taal

Valuta

Hometrainer Beentrainer met display + APP

€ 102,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4252023106368
Product Image

LCD display & APP functie
Met het multifunctionele display heb je alle interessante informatie in één oogopslag, zoals snelheid, trainingsduur, opgeslagen afstand of verbrande calorieën. Bovendien is de mini elliptische trainer compatibel met de APP. Alle gegevens worden aan het einde van de training in statistieken weergegeven en kunnen worden opgeslagen. De app geeft u een analyse van uw sportieve activiteiten.

Product Image 2

Geen uitglijden mogelijk
Dankzij de antislip, grote voetoppervlakken van de KM-Fit beentrainer kunt u uw training comfortabel uitvoeren. Bovendien heeft de hometrainer anti-slip pads aan de onderkant - dit voorkomt uitglijden tijdens de training en u kunt zorgeloos trappen. In welke positie u ook traint, de grip van de pads zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en beschermt het oppervlak tegen direct contact.

Product Image 3

Individuele training
De maximale gewichtsbelasting van de professionele trainer is 100 kg. U kunt uw crosstraining staand of zittend uitvoeren en uw niveau & training elke dag verhogen. Met het remsysteem hoor je geen wrijving en kun je dus stil en geruisloos trainen.

Product Image 4

Onbeperkte magnetische weerstand
De Cardio Bike heeft een traploos instelbare spanningsregelaar, zodat u uw training kunt afstemmen op uw dag en lichamelijke conditie. U kunt de weerstand controversieel verhogen of verlagen om de moeilijkheidsgraad te kiezen, en er is altijd een geschikt niveau dat bij u past!

Product Image 5

Compact en overal inzetbaar
Zelfs in kleine ruimtes vindt onze mini crosstrainer zijn plaats. Pak de hometrainer gewoon op weg naar je werk of voor een gezellig actief avondje voor de tv - het compacte formaat en de stevige draaggreep maken het mogelijk. Als de training klaar is, kunt u de trainer ruimtebesparend opbergen.

Product Image 6

Elliptische beweging - vooruit en achteruit
Dankzij het hoogwaardige magnetische vliegwiel is deze hometrainer voor onder het bureau vrijwel geruisloos. De trapbeweging is super soepel en in twee richtingen, zodat u naar believen vooruit of achteruit kunt trappen. 2 wielen zorgen voor een soepelere rit in voorwaartse of achterwaartse richting die uw gewrichten weinig belast.

Product Image 7

Rustige training voor op kantoor of thuis
Deze beentrainer maakt werken dubbel zo leuk en stelt u in staat uw efficiëntie op het werk te verhogen door constante beweging. Het is wetenschappelijk bewezen dat beweging leidt tot betere prestaties. Uw fysieke en mentale welzijn wordt verhoogd en daardoor kunnen stressvolle projecten op een prettige manier worden beheerst. Zowel u als uw werkgever hebben er baat bij om voor uw gezondheid te zorgen en ernaar te streven fit en vitaal te blijven.

Product Image 7

Comfortabel naar een gezonder leven
Onze mini-hometrainer maakt actief zitten echt effectief - u verbrandt tot 5 keer meer calorieën in vergelijking met normaal zitten! Oefen tijdens een filmavond met de familie, aan de eettafel of zelfs tijdens een telefoongesprek.Voorkom hart- en vaatziekten. Verhoog uw levensduur. Verbrand calorieën en bereik uw gewenste gewicht. Herdefinieer uw dagelijkse routine - meer beweging, geen tijdverlies.

SKU
4252023106368
Gewicht
2,674.00 kgs
Kleur
Zwart
Kleur Lichaam
Zwart
Leveringsomvang
  • Mini traptrainer
  • 2x AAA-batterijen
  • Gebruiksaanwijzing
Aanduiding op het display
Calorieën, Trainingstijd
Apparatuur

LCD display & APP functie

Kenmerken Handgrepen
stabiele draaggreep
Gespannen lichaamsdelen
Beenspieren
Batterij- / Accutechnologie
AAA batterij
Brand
KM-Fit
Displaytechnologie
multifunctionele display
Opvouwbaar
Nee
Hoogte
29.5 cm
Lengte
62.5 cm
Lengte van Het Stapoppervlak
37 cm
Materiaal
ABS+PP
Material Lichaam
ABS+PP
Gebruikersgewicht Max.
100 kg
Modelnaam
KM-HE-CT706
Aantal Pakketten
1
Type Voeding
Op Batterijen
Breedte
42.5 cm
App - Functies
Ja
Productfamilie
Exercise Bike
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?