Cart

Hepa filter voor industriële stofzuiger 1300W

€ 17,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260627422883
Product Image

Effectieve filtratie 
Het AREBOS HEPA fijnfilter biedt efficiënte filtratie om de fijnste deeltjes zoals stof, pollen en schimmelsporen uit de lucht te verwijderen, wat vooral belangrijk is in industriële omgevingen. Naast het verwijderen van deeltjes kan het filter ook onaangename geuren effectief verminderen. Het filter absorbeert geurmoleculen en zorgt voor frisse en schone lucht. 

Product Image 2

Compacte afmetingen 
De compacte afmetingen maken niet alleen een eenvoudige installatie mogelijk, maar dragen ook bij aan de flexibiliteit als het gaat om het opbergen van vervangende filters. De handige afmetingen maken ook regelmatig onderhoud en vervanging van het filter mogelijk, zodat de stofzuiger goed blijft presteren. 

Product Image 3

Verbeterde luchtkwaliteit 
Het gebruik van het universeel toepasbare HEPA fijnfilter verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Allergenen, fijne deeltjes en verontreinigende stoffen worden effectief verwijderd, wat bijdraagt aan een gezondere binnenlucht en een verbeterd gevoel van welzijn. 

Product Image 4

Duurzaam en herbruikbaar 
Het HEPA fijnfilter is robuust en duurzaam. Het kan meerdere keren worden gebruikt nadat het is gereinigd en onderhouden, waardoor de kosten voor regelmatige vervanging worden beperkt en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. 

Product Image 5

Eenvoudige installatie en reiniging 
Het filter is speciaal ontworpen voor AREBOS industriële stofzuigers met 1300W, kan eenvoudig in compatibele apparaten worden geplaatst en is eenvoudig te reinigen. Het HEPA-filter kan worden gereinigd met water, een borstel of een stofzuiger. 

Product Image 6

Breed assortiment
AREBOS biedt een breed scala aan producten in verschillende categorieën, waaronder gereedschappen, machines, tuin- en huishoudelijke apparaten. Deze diversiteit stelt het merk in staat om aan verschillende eisen en behoeften te voldoen.

SKU
4260627422883
Leveringsomvang
  • 1x HEPA filter
Geschikt voor
AREBOS industriële stofzuiger 1300W
Brand
Arebos
Dimensies
14 x 11,5 cm
Aantal Pakketten
1
Productfamilie
Hepa filter
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?