Cart

Gereedschapskisten met 3 lades

Vanaf € 49,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999980043208

AREBOS opbergkoffer voor gereedschap ‒ met 3 lades, een uitklapbaar opbergvak en extra bergruimte in het deksel.
Ziet u graag een opgeruimde werkplaats?

Dan is de AREBOS opbergkoffer voor gereedschap precies wat u zoekt! Hij is de perfecte aanvulling op het arsenaal van elke vakman, elke autowerkplaats en elke thuiswerkplaats van u en andere hobbyisten.
De AREBOS opbergkoffer voor gereedschap is vervaardigd van sterk en robuust staal. De lades maken het mogelijk uw gereedschap in maximale orde te bewaren. De lades gaan soepel open en dicht, aangezien ze over gekogellagerde rails lopen. Ze zijn uitgerust met een vergrendeling die voorkomt dat ze uit eigen beweging opengaan. Een anti-slipmat zorgt ervoor dat het gereedschap op zijn plaats blijft.

De extra, in het deksel geïntegreerde bergruimte kan gebruikt worden voor het opslaan van kleine onderdelen die u gedemonteerd hebt of nog moet monteren en die niet verloren mogen gaan. Het scharnierende opbergvak biedt voldoende ruimte voor het opslaan van vaak gebruikte gereedschappen of materialen.


ANTI-SLIPMATTEN & LADES MET GEKOGELLAGERDE RAILS
De lades gaan bijzonder soepel open en dicht dankzij hun gekogellagerde rails. Daarnaast bieden de ruim bemeten en van anti-slipmatten voorziene lades voldoende plaats voor alle gereedschappen, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgen dat het opgeborgen gereedschap op zijn plaats blijft.


ORGANISATIETALENT VOOR DE PROFESSIONELE WERKPLAATS OF THUIS
De gereedschapskoffer overtuigt met een flinke hoeveelheid opbergruimte voor het werkplaatsgereedschap dat u altijd binnen handbereik wilt hebben. Hij heeft 3 lades en een uitklapbaar opbergvak met inzetstukken die uw gereedschap beschermen.


PRACTISCHE OPBERGMOGELIJKHEDEN VORMEN DE PERFECTE AANVULLING
Het uitklapbare opbergvak en de extra bergruimte in het deksel bieden voldoende ruimte om uw vaak gebruikte gereedschappen en materialen in op te bergen.


GEïNTEGREERDE EXTRA VEILIGHEID
Naast de vast aangebrachte knipsloten hebt u ook de mogelijkheid uw gereedschapskoffer extra te beveiligen met behulp van drie hangsloten. Dit zal het openen van de gereedschapskoffer door onbevoegden onmogelijk maken.


COMFORTABEL OPKLAPBAAR HANDVAT
De gereedschapskoffer is uitgerust met een ergonomisch ontworpen en opklapbaar handvat. Ondanks zijn hoge slijtvastheid is de AREBOS gereedschapskoffer ontworpen om gewicht uit te sparen, waardoor hij heel comfortabel te vervoeren is.


KAN WORDEN GECOMBINEERD MET DE AREBOS WERKPLAATSTROLLEY
De draagbare gereedschapskoffer past ook precies op uw AREBOS werkplaatstrolley als een afneembare gereedschapskist. Dit biedt u een grote hoeveelheid opbergruimte voor de gereedschappen en werkplaatsaccessoires die u altijd binnen handbereik wilt hebben.
Haal uw model nu in huis!

SKU
9999980043208
Gewicht
2,686.00 kgs
Leeftijdsaanbeveling
Er is geen leeftijdsadvies
Kleur Handgrepen
Zwart
Leveringsomvang
1x gereedschapskoffer
1x handleiding
Aantal Lades
3
Geschiktheidsgebied
Binnen
Brand
Arebos
Lades Hoogte
4 cm
Externe Diepte
22 cm
Externe Hoogte
30.5 cm
Externe Breedte
52 cm
Opvouwbare Handgreep
Nee
Aantal Lades
3 Pc
Aantal Pakketten
1
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?