Cart

Taal

Valuta

Doorslijpschijven 115 mm - 50 stuks

€ 21,76

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260199751428
Product Image

AREBOS DOORSLIJPSCHIJVEN
Wij bieden een breed scala aan modellen die verschillen in dikte, korrel, en diameter aan, zodat u de juiste schijf kunt kiezen op basis van uw eigen situatie.

Product Image 2

ROBUUST EN DUURZAAM
Hoogwaardige afwerking door gelijkmatige verdeling van de korrels (cirkelvormige topping). Maximale prestaties en continu hoog vermogen in elke afzonderlijke fase. Duurzaamheid dankzij roestvrij staal en versterkt veiligheidsgaas.

Product Image 3

SCHOON EN PRECIES
De AREBOS-doorslijpschijven kunnen in voorwaartse of achterwaartse richting worden gebruikt, waardoor u maximale flexibiliteit hebt. Daarnaast kunt u schoon en droog slijpen zonder al te veel stofturbulentie te veroorzaken.

Product Image 4

MULTIFUNCTIONEEL
Dankzij de robuustheid van de schijven kunt u de meest uiteenlopende materialen moeiteloos, schoon en snel doorslijpen. U zult met eigen ogen zien hoe de AREBOS doorslijpschijven zich meteen in het materiaal snijden. Zowel nauwkeurig als braamvrij en trillingsvrij slijpen is geen enkel probleem meer!

Product Image 5

GETEST EN GECERTIFICEERD
Onze doorslijpschijven voldoen aan de veiligheidsnormen van EN 12413 (de Europese norm 12413). Dit is getest en bevestigd door het materiaaltestinstituut van Hannover (MPA Hannover). Ondanks de extreem geringe dikte van 1 mm zijn de schijven toch zeer robuust.

Product Image 6

PLEZIERIG KLUSSEN AAN HUIS
De AREBOS-doorslijpschijven combineren veiligheid, snelheid en kwaliteit in één product. Test onze doorslijpschijven en raak – net als vele andere klanten voor u – onder de indruk van de geweldige resultaten die met onze doorslijpschijven kunnen worden bereikt.

SKU
4260199751428
Gewicht
1.48 kgs
Leveringsomvang

50x AREBOS-Doorslijpschijven

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Kavel
50
Brand
Arebos
Daimeter
115 mm
Modelnaam
AR-HE-TS115-50
Aantal Pakketten
1
Kracht
1.2 mm
Dispatch Time
1
Productfamilie
Cutting Disk
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?