Cart

Taal

Valuta

Betonvibrator

← Cementmolens en bouwmachines
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De betontrilnaalden van Arebos zijn krachtige en betrouwbare gereedschappen die worden gebruikt voor het verdichten van betonmengsels in bouwprojecten. Ze worden vaak gebruikt op bouwplaatsen om betonnen funderingen, platen, kolommen en andere betonconstructies te verdichten en om luchtbellen uit het mengsel te verwijderen.

Deze betontrilmachines zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder elektrische, benzine- en pneumatische modellen, die kunnen worden geselecteerd op basis van de vereisten en de locatie. Ze hebben een robuust en duurzaam ontwerp dat bestand is tegen de zware omstandigheden op bouwplaatsen.

Arebos betonvibratoren zijn eenvoudig te bedienen en bieden een hoog trillingsvermogen om beton effectief te verdichten. Ze zijn uitgerust met ergonomische handgrepen voor een comfortabele bediening en minder vermoeidheid van de bediener tijdens het gebruik.

Bovendien zijn deze betontrilnaalden verkrijgbaar met verschillende trilkoppen en afmetingen om te voldoen aan de eisen van verschillende betonmengsels. Het zijn veelzijdige gereedschappen die in diverse bouwprojecten worden gewaardeerd door zowel professionals als doe-het-zelvers.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?