Cart

Taal

Valuta

Briefkästen 16444

€ 34,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260627423156
Product Image

Robuuste materialen
De brievenbus is gemaakt van hoogwaardig staal / roestvrij staal en biedt een uitzonderlijke weerstand tegen weersinvloeden en corrosie. Deze materiaalkeuze garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid voor de komende jaren.

Product Image 2

Kijkvenster
Dankzij de vier geïntegreerde kijkvensters kunnen gebruikers snel en gemakkelijk zien of er post in de bus zit, zonder dat ze de bus hoeven te openen. Dit biedt niet alleen gemak, maar bespaart ook tijd in het dagelijks leven.

Product Image 3

Uitgebreide beveiligingsfuncties
De brievenbus is uitgerust met een veilig ingebouwd slot, inclusief twee sleutels. Dit zorgt voor extra veiligheid doordat onbevoegden geen toegang krijgen tot de inhoud.

Product Image 4

Stil sluitsysteem
Een speciaal ontworpen deksel op de brievenbus zorgt ervoor dat hij langzaam en zonder storende geluiden kan worden gesloten. Deze functie verbetert de gebruikerservaring door lawaai en mogelijke schade door hard dichtslaan te vermijden.

Product Image 5

Grote uitwerpopening
De AREBOS brievenbus heeft een bijzonder grote uitnameopening, die het uitnemen van alle soorten post vergemakkelijkt, van brieven tot grotere enveloppen en kleine pakjes. Deze functie is bijzonder praktisch omdat het voorkomt dat de inhoud vastloopt of scheurt in de brievenbus.

Product Image 6

Praktisch krantenvak
De brievenbus heeft een apart, ruim krantenvak dat speciaal ontworpen is voor kranten, tijdschriften en catalogi. Dit voorkomt dat dergelijke items kreuken of beschadigd raken en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde opslag.

SKU
4260627423156
Gewicht
2,621.00 kgs
Kleur
Zwart
Leveringsomvang
1x brievenbus
1x bevestigingsset
2x sleutels
1x handleiding
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Soort Slot
Slot
Brand
Arebos
Bevestigingsmateriaal Inkl.
Ja
Hoogte
370 mm
Sleutel
Ja
Modelnaam
AR-HE-BK444
Aantal Pakketten
1
Breedte
370 mm
Productfamilie
Letterbox
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?