Cart

Taal

Valuta

Briefkästen 15979

€ 32,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260627423170
Product Image

Hoogwaardig materiaal
Deze brievenbus is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en daarna gepoedercoat om er niet alleen aantrekkelijk uit te zien, maar ook om langdurig bestand te zijn tegen de elementen. Daardoor blijft hij stabiel en esthetisch mooi, zelfs in slechte weersomstandigheden.

Product Image 2

Veiligheid en privacy
Met het zijdelingse slot en de twee meegeleverde sleutels biedt deze brievenbus de zekerheid dat je post beschermd is. De verborgen brievengleuf helpt je privacy te behouden door te voorkomen dat onbevoegden je correspondentie kunnen zien.

Product Image 3

Praktisch ontwerp
Dankzij het royale uitwerpdeksel kun je je post gemakkelijk uitnemen, zelfs grote of volumineuze stukken. Dit maakt het dagelijks leven eenvoudiger en minimaliseert mogelijke schade aan je post tijdens het verwijderen.

Product Image 4

Eenvoudige installatie
De montage van deze brievenbus is heel eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Je kunt hem in een handomdraai op de gewenste plek monteren en meteen gebruiken zonder dat je extra accessoires hoeft aan te schaffen.

Product Image 5

Veelzijdig gebruik
Deze brievenbus biedt voldoende ruimte voor verschillende poststukken, zowel standaardbrieven als tijdschriften. Hij is daarom ideaal voor gebruik in woningen, kantoren of andere commerciële omgevingen waar een betrouwbare en veilige postbezorging gegarandeerd moet zijn.

Product Image 6

AREBOS kwaliteit
Als gerenommeerd merk staat AREBOS voor producten van hoge kwaliteit en uitstekende afwerking. Deze brievenbus is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de hoogste normen van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, en biedt u een betrouwbare oplossing voor uw postopslag.

SKU
4260627423170
Gewicht
2,621.00 kgs
Kleur
Wit
Leveringsomvang
  • 1x brievenbus
  • 1x bevestigingsset
  • 2x sleutels
  • 1x handleiding
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Soort Slot
Slot
Brand
Arebos
Bevestigingsmateriaal Inkl.
Ja
Hoogte
330 mm
Sleutel
Ja
Modelnaam
AR-HE-BK15979
Aantal Pakketten
1
Breedte
350 mm
Productfamilie
Letterbox
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?