Cart

Taal

Valuta

Zandfiltersysteem

← Zwembadaccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos zandfiltersystemen met filterballen zijn een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen van zwembadwater. Deze systemen zijn verkrijgbaar in blauw, grijs en zwart, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende zwembadontwerpen.

De filtersystemen gebruiken speciale filterballen in plaats van zand om onzuiverheden uit het zwembadwater te verwijderen. Deze filterballen bieden een betere filtratie en een langere levensduur in vergelijking met conventionele zandfilters. Ze zijn ook lichter en gemakkelijker te hanteren.

Arebos zandfiltersystemen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze zorgen voor een effectieve zuivering van het zwembadwater door vuildeeltjes, bladeren, insecten en andere onzuiverheden eruit te filteren. Hierdoor blijft het water helder en schoon, wat resulteert in een aangename zwemervaring.

Arebos zandfiltersystemen met filterkogels stellen zwembadbezitters in staat om de waterkwaliteit eenvoudig en efficiënt te verbeteren en tegelijkertijd energie en water te besparen. Ze zijn een milieuvriendelijk alternatief voor conventionele zandfilters en bieden een betrouwbare reinigingsoplossing voor zwembaden van alle groottes.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?