Cart

Polar-Roboter

← Zwembadaccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos zwembadrobots bieden een efficiënte reinigingsoplossing voor zwembaden van verschillende soorten en maten. Met hun krachtige zuig- en borstelsysteem verwijderen ze op betrouwbare wijze vuil, algen en andere afzettingen van zwembadvloeren en -wanden.

Bij het model met app-functie kunnen gebruikers de robot eenvoudig bedienen via een mobiele applicatie. Met deze app kunnen ze reinigingscycli programmeren, de robot handmatig bedienen, reinigingslogboeken bekijken en mogelijk zelfs software-updates downloaden. Deze functionaliteit maakt zwembadonderhoud eenvoudiger en handiger omdat gebruikers de robot overal vandaan kunnen bedienen zolang ze een internetverbinding hebben.

Voor gebruikers die geen app-functionaliteit nodig hebben of verkiezen, is er ook een model zonder deze functie. Dit model biedt nog steeds dezelfde efficiënte schoonmaakprestaties, maar zonder de mogelijkheid om de robot te bedienen via een mobiele applicatie. Hij kan nog steeds worden bediend via handmatige bediening of via voorgeprogrammeerde reinigingscycli.

Over het algemeen bieden de Arebos zwembadrobots een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het schoonmaken van zwembaden, zowel met als zonder de app-functie.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?