Cart

Infrarood verwarming

← Verwarmingsapparatuur
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos biedt een breed assortiment infraroodverwarmers met verschillende modellen en verwarmingsintensiteiten voor verschillende behoeften en kamergroottes. Onze infraroodverwarmers worden gekenmerkt door hun efficiëntie, energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

Onze modellen variëren van kleine panelen voor individuele kamers tot grotere modellen die hele woonruimtes of zelfs commerciële ruimtes kunnen verwarmen. De warmteafgifte varieert afhankelijk van het model en gaat van 350 tot 700 watt.

Onze infraroodverwarmers zijn eenvoudig te installeren en kunnen flexibel aan de muur of het plafond worden bevestigd om de ruimte optimaal te benutten. Ze kunnen ook mobiel gebruikt worden door ze uit te rusten met een standaard.

De infraroodstraling geeft de warmte rechtstreeks af aan de voorwerpen in de kamer, wat resulteert in een gelijkmatige en aangename warmteverdeling. Dit creëert niet alleen een gezellige sfeer, maar zorgt ook voor een snelle opwarmtijd en een efficiënt gebruik van energie.

Met onze infraroodverwarmers kunt u niet alleen uw ruimtes effectief en economisch verwarmen, maar levert u ook een bijdrage aan de bescherming van het milieu, omdat ze zonder schadelijke uitstoot werken en geen luchtcirculatie nodig hebben om warmte te genereren.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?