Cart

Handmixer 1200W

€ 59,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260551580017

[FUNCTIONEEL GEREEDSCHAP] Grote en ergonomische handgreepbeugel voor soepele en eenvoudige bediening. Lange kabel voor voldoende bewegingsvrijheid. De motor is bestand tegen hoge temperaturen en zorgt voor geweldige prestaties en een goede warmteafvoer.

[UNIVERSEEL GEBRUIK] Industriële, mobiele betonmixer voor het mixen van een verscheidenheid aan materialen met een gemiddelde viscositeit, zoals cement, beton, mortel, gips, verf, tegellijm, pleisterwerk, etc. U zult veel tijd en moeite besparen.

[SLIMME FUNCTIES] Eenvoudig aan te passen toerental via elektronische snelheidsregeling – bereik 1e versnelling: 180-380/min, bereik 2e versnelling: 300-650/min. | Handige vergrendelingsschakelaar voor continu gebruik. | 6 variabele snelheidsinstellingen voor spatvrij mixen.

[VERMOGEN VAN 1200 W] Perfect voor het mixen van dunne, stroperige en dikke mengsels tot 50 liter. Versnellingsbak met stevige metalen behuizing voor een lange levensduur.

[EENVOUDIG IN GEBRUIK] De handgreep is voorzien van ingebouwde bedieningselementen voor een bijzonder eenvoudige bediening. | Ergonomische handgreepbeugel voor gecontroleerde besturing van het apparaat. | M14-connector voor snelle montage en demontage van de roerstaaf.
Handmixer 1200W

Elektrische betonmixer 1200 W van AREBOS – krachtig, duurzaam, bespaart veel tijd en moeite

De AREBOS-betonmixer is perfect voor professioneel gebruik op bouwplaatsen of voor privégebruik. Het product beschikt over een robuuste roerstaaf en is veelzijdig inzetbaar, bijv. voor het mixen van verf, kalkwater en beton. De robuuste behuizing van gegoten aluminium zorgt voor stabiliteit en maakt dit apparaat tot een zeer betrouwbaar stuk gereedschap.

De 2 krachtige versnellingen zorgen voor optimaal mixen met lage of hoge snelheid. De ergonomische zachte handgreep met ingebouwde bedieningselementen zorgt voor een veilige, moeiteloze, en dus eenvoudige bediening.

Met 6 regelbare snelheden kan de cementmolen gemakkelijk voldoen aan verschillende mengsnelheden voor verschillende materialen. De M14-connector vergemakkelijkt de demontage of verwijdering van de mortelroerstaaf voor eenvoudige reiniging.

Hoogwaardige onderdelen en solide vakmanschap garanderen een lange levensduur.

Het perfecte gereedschap voor verbouwings- en renovatiewerkzaamheden, zoals metselen, schilderen of pleisteren.


INGEBOUWDE BEDIENINGSELEMENTEN
Alle bedieningselementen bevinden zich op de ergonomische handgrepen voor een bijzonder eenvoudige en snelle bediening. De tweedelige handgreepbeugel zorgt voor een veilige bediening van de machine.


SNELHEIDSREGELING
De snelheidsregeling wordt gebruikt om de snelheid in te stellen van 1 tot 6. Het soort materiaal bepaalt de benodigde snelheidsinstelling. De individuele instelling van de mixsnelheid zorgt voor schoon en spatvrij mixen.


2 VERSNELLINGEN
De 2 versnellingen zorgen ervoor dat u een ander snelheidsbereik kunt selecteren, afhankelijk van het te mixen materiaal en het respectieve gebruik.


CONTINU GEBRUIK
De mixer is voorzien van een vergrendelingsschakelaar voor continu gebruik met constante snelheid en langer gebruik zonder pauzes.


ELEKTRISCHE HANDMATIGE BETONMOLEN
Betonmixer met 1200 W motor met 180 - 650 omw/min, geschikt voor het mengen van olieverf, cement, voering, harsen, drukinkt, dunne mortel, pleister, cementgebonden kleefstoffen en andere vloeistoffen met gemiddelde viscositeit.


M14-CONNECTOR
Afhankelijk van het toepassingsgebied maakt de universele M14-connector een eenvoudige vervanging van de roerstaaf mogelijk.

SKU
4260551580017
Gewicht
5.80 kgs
Kleur
Zilver
Leveringsomvang
1x handmixer
1x peddel
1x set koolborstels
1x gebruiksaanwijzing
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • paddle
Brand
Arebos
Frequentie
50 Hz
Modelnaam
AR-HE-MX-1200
Aantal Pakketten
1
Geluidsdruk Niveau dB(A)
94 dB
Peddel Diameter
120 cm
Geluidsvermogensniveau
105 dB
Spanning
230 V
Stationair Toerental
380 m/mn
Dispatch Time
1
Productfamilie
Mixer Drill
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?