Cart

Taal

Valuta

Brievenbus 16445

€ 34,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260627423187
Product Image

Robuuste materialen
De brievenbus is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt een uitzonderlijke weerstand tegen weersinvloeden en corrosie. Deze materiaalkeuze garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid voor de komende jaren.

Product Image 2

Veiligheid en privacy
Met het zijdelingse slot en de twee meegeleverde sleutels biedt deze brievenbus de zekerheid dat je post beschermd is. De verborgen brievengleuf helpt je privacy te behouden door te voorkomen dat onbevoegden je correspondentie kunnen zien.

Product Image 3

Eenvoudige installatie
De montage van deze brievenbus is heel eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Je kunt hem in een handomdraai op de gewenste plek installeren en meteen gebruiken, zonder dat je extra accessoires hoeft aan te schaffen.

Product Image 4

Praktisch krantenvak
De brievenbus heeft een apart, ruim krantenvak dat speciaal ontworpen is voor kranten, tijdschriften en catalogi. Dit voorkomt dat dergelijke items kreuken of beschadigd raken en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde opslag.

Product Image 5

Grote uitwerpopening
De AREBOS brievenbus heeft een bijzonder grote uitnameopening, die het uitnemen van alle soorten post vergemakkelijkt, van brieven tot grotere enveloppen en kleine pakketjes. Deze functie is bijzonder praktisch omdat het voorkomt dat de inhoud vastloopt of scheurt in de brievenbus.

Product Image 6

Veelzijdig gebruik
Deze brievenbus biedt voldoende ruimte voor verschillende poststukken, of het nu gaat om standaardbrieven of tijdschriften. Hij is daarom ideaal voor gebruik in huizen, kantoren of andere commerciële omgevingen waar een betrouwbare en veilige postbezorging gegarandeerd moet zijn.

SKU
4260627423187
Gewicht
2,621.00 kgs
Leveringsomvang
1x brievenbus
1x bevestigingsset
2x sleutels
1x handleiding
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Brand
Arebos
Bevestigingsmateriaal Inkl.
Nee
Hoogte
330 cm
Sleutel
Nee
Materiaal
Roestvrij staal
Modelnaam
AR-HE-BK445
Aantal Pakketten
1
Breedte
350 cm
Productfamilie
Letterbox
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?