Cart

Scooter met LED wielen, zitje, duwhulp - rosa

€ 39,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
SKU
4260627429660
Product Image

FLEXIBELE AANPASSING
De pedaalstep heeft een 3-voudige hoogteverstelling 71 cm / 75 cm / 81 cm, waarmee u het stuur kunt aanpassen aan de lengte van uw kind. De ergonomische handgrepen voorkomen dat de handen wegglijden en ontlasten ze tijdens de rit.

Product Image 2

ZITTING / DUWSTANG
Maak gebruik van het neerklapbare zitje en de duwstang voor als u even wilt pauzeren. De zitting is in hoogte verstelbaar tot 33-35-38 cm, zodat de step gemakkelijk kan worden gebruikt door iets grotere kinderen.

Product Image 3

EEN ONTWERP OM VERLIEFD OP TE WORDEN
Onze Arebos kinderstep met ons Eenhoorn design Astrodino design is een echte hit bij elk kind. Uw kind zal met een brede borst en een stralende glimlach over de weg "cruisen".

Product Image 4

BELASTBAAR TOT 50 KG
Dankzij de stabiele constructie van PP en aluminium bedraagt het maximale draagvermogen 50 kg. Dit betekent dat de step jarenlang zonder aarzelen door uw kind kan worden gebruikt. Toch is de scooter zeer licht en gemakkelijk te dragen.

Product Image 5

EXTRA GROTE LED BANDEN
De twee LED-banden in zowel het voor- als achterwiel zorgen voor maximale stabiliteit en maken de scooter bijzonder wendbaar en comfortabel om te rijden. Dankzij de brede wielen en de perfecte grip is het kind altijd snel, veilig & comfortabel op oneffen terrein. De LED-banden zorgen voor maximale zichtbaarheid 's nachts.

Product Image 6

HOOG RIJCOMFORT GEGARANDEERD
Ontworpen met gestructureerd anti-slip dek. Het griptape op het dek zorgt voor een betere grip van de schoenen, ideaal voor de veiligheid van het kind. De gelijkvloerse treeplank maakt het voor het kind gemakkelijker om de step te duwen zonder zijn been bij de knie te buigen, zodat hij er lange tijd comfortabel op kan rijden.

Product Image 7

PEDAALREM
De step heeft een gemakkelijk bereikbare voetrem achteraan die de step tot stilstand brengt wanneer hij wordt ingedrukt. Het grote rempedaal is gemakkelijk te gebruiken voor snel en stevig remmen.

Product Image 7

3 WIELEN
Wil uw kind een korte pauze nemen? Geen probleem. Dankzij de scooter met 3 wielen kan hij overal en altijd worden geparkeerd - zodat er geen krassen op de scooter komen.

SKU
4260627429660
Kleur
Roze
Leeftijdsaanbeveling
Er is geen leeftijdsadvies
Leveringsomvang

1x scooter met LED voorwielen

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Speciale Kenmerken
  • neerklapbare zitting
  • LED-banden
  • Voetrem
Dispatch Time
1
Brand
Arebos
Materiaal
PP & Aluminium
Diameter Wielen - Inches
120 mm
Hoogte Stuur
71 cm
Hoogte Stuur Verstelbaar Tot
81 cm
Lengte
56 cm
Verlichting Scooter
LED banden
Gebruiker Gewicht Max.
50 kg
Modelnaam
AR-HE-KSP
Aantal Pakketten
1
Aantal Wielen
3
Type Aandrijving
Handmatig
Type Rem Achter
Voetrem
Breedte
24 cm
Materiaal Wielen
PP
Materiaal Grijp Handle
Aluminium
Productfamilie
Scooter
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?