Cart

Haakse slijper 2200W

€ 55,90
|
UIT VOORRAAD
SKU
4260627421800

[HOGE PRESTATIE] Met deze robuuste en krachtige haakse slijpmachine bereikt u een vermogen tot 2200 W, zodat u uw werk als doe-het-zelver, maar ook als vakman met suc

[COMFORTABEL] Gemakkelijk te gebruiken, zelfs in krappe hoeken, dankzij de vlakke aandrijfkop en de compacte afmetingen. Dankzij de asblokkering is het verwisselen van de slijpschijf eenvoudig en probleemloos.

[ERGONOMISCH] Ergonomische handgrepen voor een veilige geleiding en voor werken zonder vermoeidheid. Zeer slanke behuizing en laag gewicht zorgen voor optimaal bedieningsgemak. Met een extra handgreep voor veilig hanteren en geleiden. De handgreep kan in drie verschillende posities worden gemonteerd.

[TOEPASSINGSGEBIED] De slijpmachine kan het best gebruikt worden voor het gladmaken van lasnaden en het slijpen van randen, voor het wegslijpen van roest en verfvlekken, voor het bewerken van gietijzer, het gladmaken van grove houtoppervlakken of voor polijsten.

[VEILIG TE VERVOEREN] Vervoer uw solide haakse slijpmachine met de extra meegeleverde praktische transportkoffer.
AREBOS haakse slijper 2200 W

De haakse slijpmachine van AREBOS is een hoogwaardig stuk gereedschap voor vaklui en particuliere gebruikers die hoge eisen stellen. Met zijn krachtige 2200 watt motor komt de AREBOS haakse slijper uitstekend tot zijn recht voor de meest uiteenlopende polijst-, slijp- en ruwwerkzaamheden rondom uw huis, werkplaats of garage. U bent uitstekend uitgerust voor zelfs de meest veeleisende taken

Dankzij de drie verschillende bevestigingsmogelijkheden biedt de extra handgreep u een eenvoudige en flexibele bediening.

Als u op zoek bent naar een mini haakse slijper, dan is de AREBOS haakse slijper met een 260 W motor wellicht een meer geschikte machine voor u.

Wij wensen u veel plezier bij het veilig en comfortabel werken met de AREBOS haakse slijpers!


Hoge prestatie
De AREBOS haakse slijpmachine is uitgerust met een krachtige 260 watt motor die u in staat stelt continu te werken. Dit betekent dat zowel de vakman als de doe-het-zelver uitstekend uitgerust zal zijn voor zelfs het pittigste karwei.


Breed toepassingsgebied
De haakse slijper is flexibel inzetbaar en kan een grote verscheidenheid aan materialen verwerken: voor het verwijderen van verf en roest van oude trapleuningen en andere metalen delen. De AREBOS haakse slijpmachine kan ook professioneel worden gebruikt voor het doorslijpen van beton, steen en tegels.


Geschikt voor vele soorten werk
Dankzij zijn uitstekende prestatiewaarden is de AREBOS haakse slijpmachine geschikt voor het soort klussen waarmee mensen in de afbouwsector zoals timmerlieden, installateurs, loodgieters en elektriciens vaak worden geconfronteerd. U kunt stalen buizen, hout en keramische tegels op lengte zagen, ook geschikt voor het verwijderen van lasnaden en het ontbramen van lijstwerk en randen.


Extra handgreep
De extra handgreep maakt het u makkelijker om de machine te hanteren en te leiden. Afhankelijk van de manier waarop u wilt werken, kan hij in drie verschillende posities op de slijpkop worden gemonteerd.


Spindelvergrendeling
Dankzij de praktische spindelvergrendeling en het meegeleverde gereedschap voor het vergrendelen ervan, kunt u de slijpschijven snel en moeiteloos opspannen en verwisselen.


Schijfbeschermkap
Ter bescherming tegen vonken kan de positie van het beschermkap moeiteloos en flexibel worden aangepast aan de omstandigheden van het moment ‒ zonder de noodzaak gereedschap te gebruiken.

SKU
4260627421800
Gewicht
8.90 kgs
Kleur
Rood
Leveringsomvang

1x Arebos-haakse slijper 2200 W
1x handgreep
1x montagegereedschap
1x handleiding
1x draagkoffer

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Beschermingsklasse
Class 2
Speciale Kenmerken
  • Krachtige 2200 W motor
  • Hoge gebruiksveiligheid door veilige beschermkap
  • Extra handgreep kan in drie verschillende posities worden gemonteerd
  • Gemakkelijk te gebruiken, zelfs op nauwe plaatsen door platte tandwielkop
  • Professionele toepassing voor het snijden van beton, steen en tegels
  • Met de meegeleverde transportkoffer kan de haakse slijper flexibel en veilig worden getransporteerd.
  • Geschikt voor timmerlieden, installateurs, loodgieters en elektriciens
Brand
Arebos
Diameter Slijpschijf 1
230 mm
Modelnaam
AR-HE-WS2200
Aantal Pakketten
1
Spanning
220 V
Productfamilie
Multi Cutter
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?