Cart

Complete set voor keukenmachine Retro

€ 154,75
|
UIT VOORRAAD
SKU
4260627429202
Product Image

Pasta net zo lekker als in Bella Italia
Haal de Italiaanse smaak in huis – met onze pastahulpstukken! Bereid heerlijke pasta zoals spaghetti, fettuccine, ravioli, pastavellen of linguine. Het voelt bijna alsof u op vakantie bent, nietwaar? Bereid uw eigen pasta en droog deze of vries deze in, zodat u op elk gewenst moment van zelfgemaakte spaghetti bolognese kunt genieten.

Product Image 2

Verschillende instellingen voor pastadikte
Gebruik de pastaroller om verse pasta van verschillende diktes te maken, gewoon door de gewenste dikte-instelling te selecteren met de instelknop – precies zoals u het lekker vindt. Het pastarollerhulpstuk heeft 7 dikte-instellingen. Draai de regelknop simpelweg naar de gewenste instelling (0,4 mm tot 2 mm).

Product Image 3

Multifunctionele vleesmolen
Gebruik de vleesmolen om verschillende soorten vlees, zoals varkensvlees, rundvlees, gevogelte en vlees van wild, enzovoort in een handomdraai te verwerken. In vergelijking met het handmatig verwerken van vlees, verhoogt deze elektrische vleesmolen de efficiëntie vele malen. Door zelfgemaakte gerechten te bereiden, kunt u rekening houden met allergieën en voedselvoorkeuren – geniet van alles op basis van uw eigen behoeften.

Product Image 4

Extra worsthulpstukken
Als u van worst houdt, mag u dit accessoire niet missen. Zeg vaarwel tegen voorverpakte worstproducten die levensmiddelenadditieven bevatten. Gebruik dit hulpstuk om uw eigen worstproducten geheel naar eigen smaak en voorkeur te maken, waarbij u zelf kunt bepalen welke ingrediënten u gebruikt. Zelfgemaakte gerechten zijn bovendien meestal gezonder dan voorverpakte en industrieel bewerkte voedingsmiddelen die in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Product Image 5

Een alleskunner voor alle leeftijden
Het was nog nooit zo eenvoudig om gezond voedsel te maken. Maak uw eigen vleesmengsels precies zoals u dat wilt en bereid zelfgemaakte, hartige hamburgers, rissole, gehaktbroden, worsten, enzovoort! Iedereen houdt van zelfgemaakte pasta! Of het nu bolognese, carbonara of vegetarische jus is: zelfgemaakte pasta is populair bij iedereen – zowel volwassenen als kinderen.

Product Image 6

Geschikt voor de keukenmachines van AREBOS
Alle hierboven genoemde accessoires zijn ontworpen voor onze keukenmachine van AREBOS. Deze machine helpt u bij het kloppen van eiwitten cakemengsels of room. En ook het pureren en mixen van wafel-, pasta- of pannenkoekendeeg is een fluitje van een cent. Ontdek het zelf!

SKU
4260627429202
Gewicht
7.40 kgs
Kleur
Zilver
Leveringsomvang

1x vleesmolen met hulpstukken
3x pasta hulpstukken (inclusief lasagne roller, tagliatelle snijder, spaghetti snijder)
1x worst machine accessoire

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Set Omvat
Set
Brand
Arebos
Materiaal
roestvrij staal
Modelnaam
AR-HE-KM-RKS
Aantal Pakketten
4
Productfamilie
Kitchen Machine Attachments
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?